Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 15 до 21 март

mar15-21_450x250Скъпи приятели,

В събота (16-ти март) предстои втората лекция от мартенския цикъл на груповото Училище за бъдещи родители с ръководител Диди Димова, акушерка и психолог с дългогодишен опит. В лекцията ще се запознаете с най-важното, което трябва да знаете за кърменето. В допълнение ще получите информация и за стволовите клетки и как могат те да повлияят на бъдещето на вашето бебе от нашите партньори от Тъканна банка „Булген”. Повече информация за груповото „Училище за бъдещи родители“ може да откриете тук.

В неделя (17-ти март) ще се проведе лекция на тема „Първи грижи за новороденото у дома“. Лектор на презентацията е Вяра Николина, специалист с дългогодишен опит в грижата за кожата и хигиената на бебетата. В безплатната лекция ще получите ценна информация за това кои са основните стъпки в грижата за вашето бебче още от първия ден у дома. Повече информация може да откриете тук.

В четвъртък (21-ви март) ще се проведе инициативата Ден на отворените врати в Родилно отделение в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Ще надникнем заедно в предродилните ни зали, ще се разходим в родилното ни отделение и ще поговорим за най-прекрасния момент, който ви очаква тук – раждането на вашето бебче.

Напомняме ви, че за да се включите в нашите инициативи за бременни, е нужно предварително записване на тел.: 02/920 09 01 или на регистратурата на болницата. Побързайте, местата са ограничени!

Новини