Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 3 до 9 май

189429203_resizeСкъпи приятели,

В събота (4 май) ще се проведе първият модул от груповото Училище за бъдещи родители „Ние създаваме радост“. От изключително опитната Диди Димова, акушер и психолог, ще получите ценни съвети за бременността, ще научите всички тънкости в подготовката за раждането и грижите за вашето малко слънчице вкъщи. Повече информация за инициативата може да намерите тук.

Във вторник (7 май) предстоят и заниманията в Ателието за ранно детско развитие, по време на което ще имате възможност да обмените опит с други майки, както и с професионалните психолози от Ателие „Аз и Мама“. Заниманията по ранно детско развитие помагат на вашите малчугани да опознаят света, да се социализират и придобият нови умения, а на вас да се почувствате по-сигурни в общуването с детенцето.

За да присъствате на нашите инициативи е необходимо предварително записване на тел.: 02/920 09 01.

През предстоящите три почивни дни работното време на основните звена, обслужващи пациенти в Медицински комплекс „Д-р Щерев“, ще бъде както следва:

• Централна регистратура ще работи от 08:00 до 14:00 часа
• Аптеката ще бъде отворена за вас от 08:00 до 14:00 часа
• Лабораторията на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ ще приема пациенти от 08:00 до 12:00 часа

В болницата има денонощно дежурен медицински екип, който ще бъде на разположение, в случай, че имате нужда от медицинска помощ или бебчето ви „реши“ да ви изненада в почивните дни.

Новини