Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 14 до 20 юни

сайт (1)Скъпи приятели,

Предстоящата седмица носи нови възможности за полезни знания на бъдещите родители. Освен инициативите, които се провеждат в Медицински комплекс „Д-р Щерев“, нашите специалисти участват активно и във външни за болницата проекти, за да може знанието за здравето да достигне до повече пациенти.

В събота (15 юни) идва ред на втория модул от груповото Училище за бъдещи родители, чиято обаятелна лекторка Диди Димова ще ви запознае с всичко, което трябва да знаете за кърменето. В допълнение, нашите партньори от тъканна банка БулГен ще ви разкажат за стволовите клетки и защо те са най-сериозната инвестиция в бъдещето на вашето бебе.

В неделя (16 юни) в болницата ще се състои безплатна практическа лекция на тема „Първи грижи за новороденото у дома“. Вяра Николина е опитен лектор, който ще ви въведе в първите най-важни моменти от грижата за вашето новородено бебче.

Отново в неделния ден един от най-лъчезарните акушер-гинеколози в екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ ще вземе участие в събитието за бъдещи и настоящи родители „Училище БЕБЕ“, което ще се състои в Sofia Ring Mall. Д-р Гергана Гогова ще презентира плюсовете и минусите на двата вида раждане – естествено и оперативно родоразрешение.

В понеделник (17 юни) е вторият модул за този месец на Курса по първа помощ на бебета и деца. В него, чрез теория и практическа подготовка, партньорите ни от FirstAid ще ви обучат да се справяте при възникване на животозастрашаващи ситуации при най-малките.

Във вторник (18 юни) може да се присъедините към Ателието за ранно детско развитие, в който с помощта на специалисти от ателие „Аз и Мама“ ще обмените опит с други родители в отглеждането на вашите съкровище, а те ще се забавляват на фона на музика и игри. Децата трябва да са на възраст от 8 месеца до 2 годинки.

За участие в нашите инициативи е нужно предварително записване на тел.: 02/ 920 09 01 или на регистратурата на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Попитайте и за още полезни курсове, в които може да се включите при нас.

Новини