Новини

 • Видеоклип за ендокринологичния ни екип

  Видеоклип за ендокринологичния ни екип

  Вижте повече във видеото "Хормоните на радостта", в което представяме работата на специалистите, грижещите се за хормоналния баланс на пациентите в Медицински комплекс "Д-р Щерев".

  Прочетете повече

 • Подготовка за инвитро процедура

  Подготовка за инвитро процедура

  Понякога единствената възможност за забременяване е чрез използване на инвитро методиката. В серия от статии ще ви представим всички етапи и процеси, през които преминава една процедура по асистирана репродукция. В следващите редове ще ви запознаем с подготвителните стъпки преди една инвитро процедура.

  Прочетете повече

 • Първо съобщение за XII Софийски симпозиум по репродуктивна медицина

  Първо съобщение за XII Софийски симпозиум по репродуктивна медицина

  На 02 и 03 ноември в хотел „Маринела“, София, ще се проведе дванадесетото издание на Софийския симпозиум по репродуктивна медицина. Събитието се организира от Института по репродуктивно здраве и Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

  Прочетете повече

 • Медицински комплекс "Д-р Щерев" получи нова акредитация от EBCOG

  Медицински комплекс "Д-р Щерев" получи нова акредитация от EBCOG

  Медицински комплекс „Д-р Щерев“ беше акредитиран за нови четири години от EBCOG (Европейския борд към Колежа по акушерство и гинекология). Болницата ни отново получи отлична оценка за максимално допустимия срок с право да обучава специализанти и младши лекари по акушерство и гинекология от цяла Европа.

  Прочетете повече

 • В Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се проведе workshop по фетална медицина

  В Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се проведе workshop по фетална медицина

  На 12 май Медицински комплекс „Д-р Щерев“ беше домакин на специализиран практически семинар по фетална медицина – „Диагностични процедури по време на бременност. Фетална хирургия“. В него участваха студенти от Асоциацията на студентите медици в България – София (АСМБ-София).

  Прочетете повече

 • Какво трябва да знаете за здравето на млечните жлези?

  Какво трябва да знаете за здравето на млечните жлези?

  Известно е, че жените от всички възрасти се страхуват най-много от рака на гърдата – най-честата онкологична болест при жените в Америка и европейските страни, като българките заемат едно от първите места сред тях.

  Прочетете повече

 • Обновихме залата ни за изписване

  Обновихме залата ни за изписване

  Вижте обновената ни зала за изписване на мами и бебета. Всеки момент от вашето пребиваване в болницата за нас е важен. Но мястото, което безспорно носи най-положителен заряд в Медицински комплекс "Д-р Щерев", е залата ни за изписване на мами и бебета. Всеки месец от там към домовете си поемат над 100 щастливи семейства.

  Прочетете повече

 • Близо 100 жени се прегледаха безплатно за рак на гърдата в Медицински комплекс „Д-р Щерев“

  Близо 100 жени се прегледаха безплатно за рак на гърдата в Медицински комплекс „Д-р Щерев“

  Близо 100 жени преминаха през безплатна мамографска профилактика за рак на млечната жлеза в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Седмична инициатива се провежда ежегодно в болницата и за пореден път консултациите след задължителната рентгенова снимка бяха водени лично от доц. Христина Попмихайлова, водещ специалист по диагностика на заболяванията на млечните жлези.

  Прочетете повече

 • Заповядайте на "Май Фест" 2018!

  Заповядайте на "Май Фест" 2018!

  Отново е време да поканим вас и децата ви на традиционното ни градинско парти по повод 24 май. Пригответе си доброто настроение и желание за забавления на открито и заповядайте на „Май Фест“ – защото няма по-добра причина за радост от детските усмивки, хубавата музика и това да сме отново заедно.

  Прочетете повече

 • Видео "С изключителна грижа за пациента"

  Видео "С изключителна грижа за пациента"

  Гледайте един специален клип за административните ни звена за контакт с пациентите и научете повече за иновативните практики, които стоят зад нашата нова интернет страница, зад информационната ни система, зад контактния ни център, фронт офиса ни, нашата регистратура и каса и Дните на отворените врати в родилното ни отделение.

  Прочетете повече