Новини

 • Стартира информационната кампания „Кариера и майчинство в един ритъм – мисия възможна!”

  Стартира информационната кампания „Кариера и майчинство в един ритъм – мисия възможна!”

  Медицински комплекс „Д-р Щерев“ е партньор на Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“ в социалния проект „Кариера и майчинство в един ритъм – мисията възможна!“

  Прочетете повече

 • Как да избера лекар, с когото мога да разговарям

  Как да избера лекар, с когото мога да разговарям

  Да открием подходящ лекар за себе си невинаги е лесно. Една от най-важните задачи, пред които сме изправени, е да намерим преди всичко човек, с когото можем да се чувстваме комфортно – да отговаря на собствения ни темперамент и очаквания. Затова е важно да се спрем на желания специалист по неговите експертни качества, но и да се съобразим с това дали личността, която стои срещу нас, ще е тази, с която ще искаме да споделяме всичко и да съпреживеем едни от най-важните си житейски моменти.

  Прочетете повече

 • Безплатни занимания по йога за мама и бебе

  Безплатни занимания по йога за мама и бебе

  На 5, 7 и 9 март в специализирания йога център за бременни и майки с деца на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ ще се проведат безплатни занимания по йога за майки с бебета (Йога дни на отворените врати).

  Прочетете повече

 • Видео-покана за Благовещение 2018

  Видео-покана за Благовещение 2018

  Тази година решихме освен по традиционния начин да ви поканим за празника Благовещение и чрез една забавен видеоклип. Научете какво означава Благовещение за нас и заповядайте на тържеството за малки и големи на 25 март (неделя) в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Може да гледате видеото ТУК.

  Прочетете повече

 • Покана за Благовещение 2018

  Покана за Благовещение 2018

  Благовещение (25 март) е празникът на родителите и децата, заченати и/или родени Медицински комплекс „Д-р Щерев“. За поредна година сме приготвили за вашите сладури специални изненади и подаръци, а любимите ви лекари и ембриолози ще ви очакват да празнуваме заедно празника на благата вест! Тази година събитието е посветено на семейството и е под надслов „Радостта дойде“. Регистрирайте се за участие в празника Благовещение.

  Прочетете повече

 • Празничен график на физиотерапия, аква сектор и йога

  Празничен график на физиотерапия, аква сектор и йога

  Запознайте се с празничния работен график на сектора по физиотерапия и рехабилитация, аква сектора и заниманията по йога.

  Прочетете повече

 • Анимация: Прегледи при специалист по фетална медицина

  Анимация: Прегледи при специалист по фетална медицина

  Гледайте новото ни анимирано видео и научете повече за първи триместър скрининг теста за хромозомни аномалии, за феталната морфология и за късната фетална морфология с доплерово изследване. Научете когато се извършват тези високоспециализирани прегледи при специалист по фетална медицина и каква информация носят за здравето на бъдещата мама и носеното от нея бебе.

  Прочетете повече

 • Д-р Петя Чавеева участва в изработката на европейско ръководство при повтарящи се спонтанни аборти

  Д-р Петя Чавеева участва в изработката на европейско ръководство при повтарящи се спонтанни аборти

  През месец февруари беше представено новото европейско практическо ръководство при повтарящи се спонтанни аборти, изработено от постоянната група за имплантация и ранна бременност към Европейската асоциация за репродукция и ембриология (European Society of Human Reproduction and Embryology, ESHRE). Член на групата е и ръководителят на отделението по фетална медицина в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ д-р Петя Чавеева, която участва в срещата за представяне на ръководството в Лондон.

  Прочетете повече

 • Медицински комплекс "Д-р Щерев" бе отличен с престижна IT награда

  Медицински комплекс "Д-р Щерев" бе отличен с престижна IT награда

  Горди сме да ви съобщим, че Медицински комплекс „Д-р Щерев“ получи специалната награда за иновации в престижния конкурс „IT проект на годината“, организиран от изданието Computer World и ICT Media. Наградата се връчва за партньорския ни проект със софтуерния гигант Progress за внедряването на изкуствен интелект в чатбот за записване на часове за преглед през онлайн каналите Facebook Messenger, Viber и чат-канал на сайта shterevhospital.com.

  Прочетете повече

 • Безплатна практическа лекция "Първи грижи за новороденото у дома"

  Безплатна практическа лекция "Първи грижи за новороденото у дома"

  На 25 февруари (неделя) от 11:00 ч. в заседателната зала на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ (мястото, където се провежда Училището ни за бъдещи родители) ще се проведе практическа лекция „Първи грижи за бебето у дома“.

  Прочетете повече