Новини

 • Доц. Таня Тимева беше отличена от Община Велинград

  Доц. Таня Тимева беше отличена от Община Велинград

  На Бабинден медицинският директор на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ доц. Таня Тимева получи много специална награда от Община Велинград. Тя беше обявена за „Най-добър акушер-гинеколог за България и за Велинград за 2017 г.“. Доц. Тимева се включи в празника на акушерките и акушер-гинеколозите в града и поздрави всички присъстващи, сред които и много пациенти на нашата болница, носещи на ръце сбъднатите си мечти – своите така желани и чакани дечица.

  Прочетете повече

 • Запис на дискусия на живо: Всичко за раждането – пътеводител на раждащата жена (текст)

  Запис на дискусия на живо: Всичко за раждането – пътеводител на раждащата жена (текст)

  За тези от вас, които не можаха да проследяват живото ни предаване на тема „Всичко за раждането – пътеводител на раждащата жена“, предлагаме текст на целия разговор с д-р Гинка Ганева, завеждащ Родилно отделение, и д-р Мариян Александров, завеждащ Родилна зала и Оперативен блок в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Прочетете как бъдещите майки могат да различат различните видове контракции, как да се подготвят за предстоящото им раждане и какво мотивира акушер-гинеколозите да са част от най-голямата магия в човешкия живот, а именно раждането.

  Прочетете повече

 • Клип "Благодарим ви!"

  Клип "Благодарим ви!"

  Понякога всичко, което имаме да кажем, е едно голямо благодаря. Благодарим ви, че вече 30 години ни се доверявате да застанем до вас по пътя към мечтаното бебе! Поздравяваме ви с този клип, в който вложихме цялата си любов и позитивна енергия.

  Прочетете повече

 • Доц. Таня Тимева с награда от община Велинград

  Доц. Таня Тимева с награда от община Велинград

  Горди сме да ви съобщим, че доц. Таня Тимева от екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ ще бъде наградена на 21 януари (неделя) по случай Бабинден и Деня на родилната помощ за „Най-добър акушер-гинеколог за България и за Велинград за 2017 г.“

  Прочетете повече

 • Видео: Представяне на Неонатологичното ни отделение

  Видео: Представяне на Неонатологичното ни отделение

  Няма по-подходящ момент от началото на годината да насочим поглед към специалистите, които първи посрещат в ръцете си новия живот. Гледайте едно прочувствено видео за специалистите в Неонатологичното отделение на Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

  Прочетете повече

 • Кандидатстване за 4-ти опит инвитро

  Кандидатстване за 4-ти опит инвитро

  От началото на 2018 г. Центъра за асистирана репродукция, познат още като Фонд „Инвитро“, финансира до 4 процедури на двойка. Щастливи сме да ви информираме, че Медицински комплекс „Д-р Щерев“ има готовност да подготви документи за желаещите да се възползват от тази възможност. За стартиране на подготовка на документи за 4-ти опит можете да се свържете с Вашия лекуващ лекар.

  Прочетете повече

 • Видео: Щастлива инвитро развръзка за един тежък случай

  Видео: Щастлива инвитро развръзка за един тежък случай

  Вижте изключително емоционалната история на Юлия и Костадин, които в преследване на мечтата си да имат живо и здраво бебе минават през трагедията, отчаянието, битката и постигането на голямата радост.

  Прочетете повече

 • Видео: Коледен поздрав от екипа ни

  Видео: Коледен поздрав от екипа ни

  Вместо с картичка решихме тази година да ви поздравим с едно сладурско коледно видео. За да се позабавлявате от сърце, го гледайте с пуснат звук.

  Прочетете повече

 • Видео за донорската ни програма "Optima Eggs"

  Видео за донорската ни програма "Optima Eggs"

  Те са тези, които знаят какво значи да дариш нов живот и ежедневно помагат на нуждаещите се от този благороден жест и на желаещите да го извършват. Представяме ви специално видео за нашата програма за донорство на яйцеклетки.

  Прочетете повече

 • Дискусия на живо: Всичко за раждането – пътеводител на раждащата жена

  Дискусия на живо: Всичко за раждането – пътеводител на раждащата жена

  Очаквайте на 21 декември (четвъртък) от 10:00 часа поредната ни среща с лекарите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ на живо чрез платформата Facebook Live! Този път водещата Евелина Павлова ще ви срещне със акушер-гинеколозите д-р Мариян Александров и д-р Гинка Ганева, а темата на дискусията е „Всичко за раждането – пътеводител на раждащата жена“.

  Прочетете повече