Донорска програма OPTIMA EGGS

Донорска програма OPTIMA EGGS, разработена от екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев”, цели да разясни каква е процедурата за даряване на яйцеклетки и кои жени имат нужда от дарителска яйцеклетка.

Телефон за връзка: 0892 22 59 74, 0894 51 15 86   
Email:donation@shterevhospital.com

Видео: Програма за донорство на яйцеклетки

Те са тези, които знаят какво значи да дариш нов живот и ежедневно помагат на нуждаещите се от този благороден жест и на желаещите да го извършват. Представяме ви специално видео за нашата програма за донорство на яйцеклетки. В него ще видите Жана Лазова и Мария Караилиева, нашите координатори по донорската програмата, заедно с д-р Мария Юнакова и три прекрасни млади жени, провели процедури по донорство. Няма по-голяма проява на човечност, съпричастност и добрина от тази да дариш частица, която се превръща в така чакания нов живот.

Представяне на за донорската програма на Медицински комплекс “Д-р Щерев” можете да видите и от видеоклипа по-долу:

Гледайте видео за донорската програма Optima eggs, която цели да разясни каква е процедурата за донорство на яйцеклетки и кои жени имат нужда от дарителска яйцеклетка.


За повече информация можете да се свържете с нас на телефони 0892 22 59 74,0894 51 15 86 или чрез e-mail donation@shterevhospital.com, за да насрочите час за консултация с координатора на програма OPTIMA EGGS.

 

Следващо в Инвитро
Следващо в Инвитро
  • Когато следваш сърцето си

    Заставаме до вас по пътя към най-голямата радост - звънкия смях на бебе у дома!

    При нас ще получите специализирани съвети, персонална подкрепа, безупречен професионализъм, високотехнологично оборудване и комфортна среда.

    Повече за нас