Dessy Pevticheva_accent

Представяне

Казвам се Десислава Димова-Певтичева, акушерка. Завърших Медицински университет София, през 2017 г, а през 2022г придобих магистърска степен по здравен мениджмънт. Работя в Медицински комплекс "Д-р Щерев" от 2015 г., като през тези години като акушерка бях помощник в работата на добре познатите ви акушер-гинеколози. Изключително благодарна съм за този шанс, защото имах възможност да се уча от най-добрите.Консултант послеродови грижи

През 2019г се роди първото ни дете, отново тук. Тя напълно преобърна представата ми за акушерска грижа. Видях колко е важна всяка дума и всяка помощ. Прибирайки се у дома се сблъсках с много въпроси. Започнах да търся отговори в реномирани издания, курсове и семинари на български и международни организации. Придобих множество допълнителни квалификации, свързани със специфични състояния по време на бременност, подкрепа за кърмене, усложнения в послеродовия период, грижа за новороденото и детски сън и ранно детско развитие. Старая се да предоставям цялостна грижа в този нелек, но много вълнуващ период от живота на всяко семейство, подкрепяйки ги физически и емоционално.

Избрах да насоча усилията си в следродилната грижа защото вярвам, че да бъдеш родител е по-лесно когато си подкрепен от правилните хора.

Послеродови грижи-2

Послеродови грижи-3

Послеродови грижи-4

Послеродови грижи-5

Послеродови грижи-6
Послеродови грижи-7


Послеродови грижи-8Послеродови грижи-10

Послеродови грижи-9