За Стената на радостта

Създадохме Стената на радостта с една мисия: да обогатим нашата среда в израз на благодарност за всички усмивки, споделени моменти, създадени връзки и за 15 000-те бебета, проплакали тук. Нашата визия е тя да се превърне в символ на радостта, където всеки може да изрази своите мечти за ново начало, да засее семената на семейната радост в градинката до нас или просто да запечата важен и емоционален момент от живота си с красива снимка. Стената на радостта е създадена в партньорство с кмета и общинската администрация на Община Красна поляна.

GANA_1200x550

За артиста

Четирите стени разказват история за жената и нейното разцъфване, като я представят като естествена част от природата. За разказването на тази история ни помогнаха Ганчо Ганчев – GANA и неговият екип от Citywise Foundation. Ганчо е майстор в графити изкуството и създава емблематични произведения в сферата на живописта, стенописа, а също и курира различни визуални проекти и изложби. Работата му често разглежда въпроса за присъствието или отсъствието на човека в природата, като всяко произведение отразява неговата визия и вяра в силата на изкуството да променя и вдъхновява. Тук, природата и човекът танцуват в хармония, благодарение на неговия талант и ангажимент.
Four_walls_of_joy_1200x550

За четирите страни на Стената на радостта

Четирите страни на Стената на радостта са планирани така, че да бъде усетен плавният преход от различните периоди в човешкия живот, преливащи в хармонични цветни палитри. По този начин композицията показва пълният цикъл и магията на нашето съществуване - от раждането и детството, през съзряването, до бременността и семейството... и отново към раждането на новия живот. Във всеки етап от този цикъл специалистите на Медицински комплекс "Д-р Щерев" са до теб по твоя път към радостта!

Виж вълнуващия творчески процес зад създаването на Стената на радостта на Медицински комплекс "Д-р Щерев"

За смисъла на Стената на радостта

Стената на радостта е символ на връзката между женската сила, чудото на природата и красотата на изкуството. Вярваме, че те са взаимно свързани и че всичко в природата намира своя начин на разцъфне и просъществува, особено когато полагаме грижи. Нека тя бъде знак на новите начала и непоклатимата вяра в силата на желанието. Нека с всеки поглед към нея се зареждаме с радост и откриваме нови сили. Нека заедно я превърнем в значима част от нашите споделени усмивки, избърсани сълзи и нови начала!