Допълнителни техники при инвитро

Понякога напълно утвърдената асистирана репродуктивна методика инвитро не е достатъчна, за да доведе двойките до успех и до така мечтаното бебе. Тогава се намесват високоспециализираните допълнителни техники, прилагани от опитни ембриолози и биолози. Анализ на делителното вретено на яйцеклетката и нейната обвивка, отстраняване на ДНК фрагментирани сперматозоиди и прилагане на ембриолепило са само част от допълнителните техники, до които екипът на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ прибягва в нашата обща борба за бебе. Научете кои са всички нововъведения, срещащи съкровените мечти и достиженията на съвременната медицина, кога се прилагат и как увеличават успеваемостта при инвитро.

 

Видео: Техники за повишаване на успеваемостта при инвитро

Гледайте анимирано видео, чрез което по ясен и забавен начин ви запознаваме с високоспециализираните процедури, които се извършват в Медицински комплекс „Д-р Щерев“.  От видеото ще получите информация за различните допълнителни техники и методики, които увеличават шанса за успех при инвитро процедура.  Ще научите кога, с каква цел и при кои случаи се прилагат различните допълнителни методики.

Видео: Радостта, която създаваме

Гледайте последно видео, за да видите как сложните имена на различните инвитро лабораторни техники се превръщат в най-голямото щастие за доверилите ни се пациенти!

Следващо в Инвитро
Следващо в Инвитро
  • Когато следваш сърцето си

    Заставаме до вас по пътя към най-голямата радост - звънкия смях на бебе у дома!

    При нас ще получите специализирани съвети, персонална подкрепа, безупречен професионализъм, високотехнологично оборудване и комфортна среда.

    Повече за нас