Консултация на репродуктивен проблем - стъпка по стъпка

Запознайте се накратко какви стъпки трябва да предприемете при консултация при репродуктивен проблем (проблемно забременяване) в Медицински комплекс "Д-р Щерев"
 1. Изберете лекар специалист по репродуктивна медицина.

  Информация за лекарите от нашия екип може да бъде намерена от тук.

 2. Запишете час за консултация

  Записването на час може да стане по един от следните начини:


  телефон: 02 920 09 01 е-mail: contact@shterevhospital.com online: Запишете час

  на място: гр.София, жк.Разсадника, ул. “Христо Благоев” №25-31 (виж на картата)


  Въпреки, че работим денонощно (24/7), часовете за първоначална консултация могат да бъдат записани само в дните от понеделник до петък в съответствие със графикът на избраният от вас лекар.

 3. Подгответе се за консултацията

  Препоръчваме ако разполагате със резултати от изследвания и/или епикризи от проведено лечение да носите медицинската документация на двамата партньори с вас по време на първата консултация.

 4. Денят на консултацията

  Препоръчваме ви да бъдете при нас 10 минути преди записаният от вас час. Регистрирайте се на централна регистратура, която се намира на първият етаж. Нашите медицински секретари ще ви насочат към кабинета на вашият лекар.

При вашето първо посещение се снема щателна и пълна анамнеза и на двамата партньори, взимат се под внимание предишни изследвания, придружаващи заболявания, рискови фактори и се обсъждат с двойката план на поведение и при нужда – последващи изследвания.

Първоначалните прегледи и изследвания, които могат да бъдат назначени включват:
- гинекологичен преглед;
- ултразвуков преглед;
- хормонални изследвания;
- обикновена спермограма на съпруга/партньора;
изследване на проходимостта на маточните тръби чрез хидротубация под ултразвуков контрол или чрез хистеросалпингография (т.нар. „цветна снимка” - HSG);
микробиология;
цитонамазка;
изследване за полово-предавани инфекции;
и други.


ИЗБЕРЕТЕ РЕПРОДУКТИВЕН СПЕЦИАЛИСТ В МЕДИЦИНСКИ КОМПЛЕКС „Д-Р ЩЕРЕВ“ ОТ ТУК!

ЗАПИШЕТЕ СВОЯ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ НА 02 920 0901 ИЛИ ПРЕЗ ДИГИТАЛНИТЕ КАНАЛИ НА БОЛНИЦАТА – ПИШЕТЕ В ОНЛАЙН ФОРМАТА НИ ЗА ЗАПИСВАНЕ НА ЧАС, В НАШИЯ КАНАЛ ВЪВ VIBER ИЛИ ЧРЕЗ ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ ВЪВ FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ.

 

Видео: Нашите репродуктивните специалисти

Те застават до вас по нелекия път към мечтаното бебе. Те се борят неуморно за създаването на новия живот. Те носят радост за вас, доверилите ни се пациенти. Те са нашите акушер-гинеколози, репродуктивни специалисти. Гледайте нашия специален видеоклип, подготвен с признателност за всеотдайния им труд и благородното призвание да помагат на доверилите им се двойки да изпитат най-голямото семейно щастие – звънкия смях на бебе у дома!

Консултация на репродуктивен проблем - обобщение

Стерилитетът засяга в еднаква степен и двамата партньори, затова тяхното присъствие и участие в процеса по лечение е ключово. Но когато зад техните усилия застане екип от опитни и доверени специалисти, шансовете за успех се увеличават значително. Дайте шанс на мечтата си за бебе!

Следващо в Инвитро
Следващо в Инвитро
 • Оперативна гинекология

  Фокусът на нашите оперативни гинеколози е върху мининвазивните оперативни методи на ендоксопска хирургия с цел по-добрата диагностика, лечение и възстановяване на пациентите.

  Научете повече