Photographer

Фотографски услуги при изписване

В Медицински комплекс „Д-р Щерев“ всяка родилка има възможността да  заяви допълнителната фото услуга, чрез която да увековечи момента на първата среща на нейното бебенце с най-близките, поканени на тържественото изписване.

След като се възползва от услугата на нашия фризьор, тя може да се появи със самочувствие в пълния си блясък пред близките си и обектива.

 

Първи документиран спомен за цял живот – емоционална фотосесия на изписване на новородени от Медицински комплекс „Д-р Щерев“

 

 1. Как се заявява услугата?

  Услугата се заявява в деня преди самото изписване чрез координатора връзки с пациенти за Родилно отделение - Биляна Цветкова.

   

 2. По какъв начин получават снимките след изписването?

  Файловете с обработените снимки се изпращат като линк на електронна поща на младите родители.

   

 3. Какво е времето за изработка на фотографиите?

  Средното време за получаване на снимките е около 10 работни дни.

   

 4. Заплаща ли се услугата?

  След като получите готовите снимки за одобрение по имейл – услугата се заплаща по банков път с информация за необходимите данни за основание за превода.

   

 5. Снимките обработват ли се преди получаването им?

При нас не съществува отделна услуга „обработка“. Всеки изпратен кадър от фотосесията бива прегледан и обработен преди да бъде предаден на семейството. Това влиза в цената на услугата.

Кой е нашият фотограф Дамян Гюров?

 

Завършил „Филмово и теливизионно операторство“ в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ , Дамян е щастлив, защото хобито и професията му се преплитат.  За повече от 20 г. трудов стаж като телевизионен и рекламен оператор, работата му не се е превърнала в рутина, а ежедневна възможност за надграждане. За първи път снима раждане още в предаването „Море от любов“, като тогава почти успява да не припадне... Към днешна дата работата му е насочена повече към „готовия продукт“, и по-малко към самия „процес“ на появата му на бял свят ;).

Повече от 10 години  емоционално е свързан с Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Когато в кабинета на д-р Савова за първи път чува тупкането на сърчицето на още неродената си дъщеря. В последствие личните преживявания се надграждат до професионално ежедневие, като става част от маркетинговия екип на медицинския комплекс.

 

Прочетете какво споделя Дамян Гюров за работата си в Родилното отделение на болницата ни.

 

Дамяне, как предразполагаш всяка родилка да се чувства максимално комфорттно въпреки притеснението по време на изписването?

Никак. Това е нейният щастлив момент, а аз имам честта и отговорността да го запазя за поколенията по най-добрия начин. Просто наблюдавам през обектива, без да се натрапвам. Като част от екипа на болницата се включвам и в организацията, отговарям на въпроси на близките и ги насочвам, ако е необходимо.


Кой е най-запомнящия кадър, направен по време на професионалните ти предизвикателства?

 Може би един от най-запомнящите се професионални моменти за мен беше при една много красива романтична история в Барселона. Момче и моиче се бяха запознали онлайн, но никога не се бяха срещали наживо. С екипа на предаването „Море от любов“ изненадахме момчето в Барселона, като му заведохме красивото момиче от София. След няколко дни обикаляне и снимане на други истории, докато се чудехме как ли са се развили нещата между тях, влюбената двойка мина покрай нас с водещата Наталия, толкова погълнати един от друг, че изобщо не видяха дори и камерата. Но тя ги „видя“! J