Инвитро (IVF) координатор
назад
Ivana Lazarova_accent

Пътят към радостта може да бъде силно емоционален период. Естествено е всяка жена и двойка, преминаваща през инвитро процедура, да желае да е спокойна, да бъде уверена и да знае какво й/им предстои. За да отговорим на това желание ние въведохме позицията на инвитро (IVF) координатор. Представяме Ивана Лазарова, нашият инвитро (IVF) координатор. Ивана ще ви съдейства с насоки и информация какво следва и ще отговори на всеки въпрос, свързан с инвитро процедурата при нас.

Инвитро (IVF) координатор

Инвитро (IVF) координатора осъществява персонална административна и организационна координация с за всички наши пациенти, диагностицирани за първа инвитро процедура. Координаторът подпомага пациентите всички етапи в процес на организационна координация, комуникация на предстоящите стъпки и емоционална подкрепа при една процедура по асистирана репродукция.

 

Целта на инвитро (IVF) координатора е:

- да осигури персонално внимание и отношение към всички пациенти с първа инвитро процедура при нас;

- да повиши информираността, спокойствието и увереността на пациентите, които преминават през своята първа процедура при нас;

- да съдейства през целия процес на протичането на процедурата при нас;

- да осигури емоционална подкрепа при нужда.

 

 

Инвитро (IVF) координатора ще се свърже персонално по телефон със всички пациенти, стартиращи своята първа процедура при нас за уговаряне на начална информационна среща за представяне на предстоящите стъпки и за осъществяване на първоначален контакт, необходим последващо оказване на координация и съдействие по време на протичането на процедурата.

 

Всеки желаещ пациент може да се свърже директно с Ивана, нашия инвитро (IVF) координатор, на тел. +359 892 22 59 74.

 

При успех на инициативата ще разширим екипа на нашите инвитро (IVF) координатори, за да могат да оказват съдействие, комуникационна и емоционална подкрепа персонално за всички жени и двойки преминаващи през инвитро процедури при нас без значение от поредността на опита.

 
Следващо в Инвитро
Следващо в Инвитро
  • Оперативна гинекология

    Фокусът на нашите оперативни гинеколози е върху мининвазивните оперативни методи на ендоксопска хирургия с цел по-добрата диагностика, лечение и възстановяване на пациентите.

    Научете повече