1of15000_Zlatka_1200x5151 от 15 000 - историята на Златка

1 от 15 000 е рубриката, в която те срещаме с няколко от 15 000-те жени, успели да заченат благодарение на асистираната репродукция в Медицински комплекс „Д-р Щерев“.  Златка е майка на близнаците Кристиян и Самуил, които вече са на две годинки и половина. Ето какво разказва тя: 

 

 1. Колко време прави опити за бебе, преди да се насочиш към инвитро?

  За съжаление, партньорите, които съм имала до момента, не са били готови да бъдат родители и аз родих две прекрасни дечица благодарение на донорската програма за сперматозоиди на Медицински комплекс „Д-р Щерев.“

   

 2. Защо избра да направиш инвитро процедурите си в клиниката на „Д-р Щерев“?

  Избрах да направя инвитро процедури в клиника„Д-р Щерев“ заради невероятния професионализъм и прекрасното отношение на целия екип на клиниката.

   

 3. Защо избра да опиташ в България, а не в чужбина?

  Въпреки че съм живяла и работила в чужбина и съм имала възможност да избера клиники там, никога не бих заменила топлото и човешко отношение и грижата за всеки пациент от екипа на болница„Д-р Щерев.“

   

 4. След колко опита процедурата беше успешна?

  На втория опит процедурата беше успешна.

   

 5. Защо би препоръчала Медицински комплекс „Д-р Щерев“ за инвитро процедури?

  Защото чувствам всички от екипа на клиника на проф. Щерев като мое семейство –хората, които бяха до мен и в трудните и в щастливите моменти, хората, които ми даваха невероятна обич, грижа и подкрепа и хората, на които никога няма да мога да се отблагодаря за всичко, което направиха за мен и моите дечица.

   

 6. Какъв съвет би дала на тези, на които предстои тепърва да изминат този път?

  Никога да не се отказват и да вярват докрай, защото мечтите се сбъдват!

   

   

 7. Кой е моментът, който никога няма да забравиш по време на процедурите?

Никога няма да забравя обичта, усмивката, мотивацията и подкрепата на моя най-прекрасен и мил лекар и изключителен човек с главно „Ч“ -  д-р Даниела Савова!

1of15000_accent_840x500

Ако желаеш да споделиш своята история, моля, запиши се на линка по-долу (кликни на първия бутон) и нашата прекрасна Били, отговаряща за връзките с пациенти, ще се свърже с теб за повече информация. Ако пък за теб пътят предстои, не се колебай да се свържеш с лъчезарната Ивана, нашия инвитро (IVF) координатор, който ще бъде до теб през цялото време с информация, съвети и подкрепа (за контакти кликни на втория бутон).

 

Благодарим ти, че си с нас по пътя към радостта и не забравяй – независимо на кой етап си, твоята история може да бъде лъч надежда за безброй други хора, които вървят по подобен път!

Сподели своята история Свържи се с инвитро координатор