Den na otvoreni vrat840x500

Ден на отворените врати - акценти

- По време на инициативата екипът ни ще ви представи основната информация за протичането на раждането в Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

-  Ще се запознаете със задължителната документация и провеждането на консултациите  с анестезиолог и кардиолог.

- Ще видите отблизо забележителните условия и приятната атмосфера в  родилното ни отделение.

Ден на отворените врати в родилното отделение на Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Като една от най-иновативните клиники  екипът на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ организира презентация и обиколка за разглеждане на предродилна зала, родилна зала за водене на нормални раждания, операционните зали за цезарово сечение, стаите за послеродов престой и залата за изписване. Посетете инициативата Ден на отворените врати в родилно отделение. Открийте защо слоганът ни е „Ние създаваме радост“.

Освен че ще останете очаровани от отличните условия в нашата болница, където сме се погрижили да се чувствате уютно като у дома си,  ще получите полезни справочни материали за бременността, раждането и първите месеци с вашето новородено бебе. Очакват ви интригуващи подаръци за бъдещи майки и новородени, подготвени от нашите партньори.
* Възможно е някои от помещенията да бъдат пропуснати по време на пациентската обиколка заради текуща медицинска дейност.

Кога се провежда Ден на отворените врати в родилно отделение?
До края на 2017:
Имате възможността да посетите инициативата на 9, 16 и 23 ноември от 16:00 часа. Следващите дати са за 7,14 и 21 декември отново от 16:00 часа.

** Необходимо е предварително записване на тел. 02 920 09 01.
Ден на отворените врати - свържете се с нас

За да присъствате на Ден на отворените врати в родилното ни отделение е задължително да имате предварително запазено място.

Запишете се, като се обадите на Контактния ни център: 02 920 09 01.

Можете да се запишете и на място, обърнете се към „Информация“.

Видео: Родилно отделение

Раждането е тайнство, чудо, мисия! Така го възприемат акушер-гинеколозите от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които разказват в специалния ни видеоклип какво е усещането да поемеш новия живот в ръцете си и да чуеш първото изплакване на току-що родено бебе.

Видео: Всичко за бременността в Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Комбинация между специално внимание, висококвалифицирани медицински грижи и съпътстващи образователни инициативи в Медицински комплекс „Д-р Щерев” помага на бъдещите майки да преминат през своята бременност спокойни за своето здраве и здравето на носеното от тях дете и информирани за това, което им предстои. Така деветте месеца се превръщат от време на повишена отговорност и очакване в период на увереност и радост. Вижте видеото за изключителната пренатална грижа в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Ще научите много за образователните ни инициативи за бременни, който се провеждат от специалисти по здравни грижи.

Ден на отворените врати - обобщение

По време на инициативата Ден на отворените врати в родилно отделение  можете да се уверите в отличните условия, при които ще родите в Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Инициативи за бременни