prosledyavaneto pri nas840x500

Проследяването при нас - акценти

- При нас ще получите висококвалифицирана персонална грижа по време на цялата бременност от изключително подготвени акушер-гинеколози.

- Задължителните по европейски стандарт изследвания – първи триместър скрининг тест, фетална морфология  и фетална ехокардиография ще ви бъдат извършени от сертифицирани специалисти по фетална медицина.

- Като пациент на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ получавате възможността да се възползвате от абонаментно проследяване, за да сте сигурни, че няма да пропуснете важно изследване през целия период на бременността си.

Пренаталната грижа в Медицински комплекс „Д-р Щерев“

При нас ще получите квалифицирана персонална грижа по време на цялата бременност от подготвени акушер-гинеколог, високоспециализирани прегледи (биохимичен скрининг, фетална морфология, фетална ехокардиография) от сертифицирани на европейско ниво специалисти по фетална медицина и всички необходими клинични изследвания, извършени „под един покрив”. Проследяването на бременността при нас може да бъде на база индивидуални посещения за т.нар. женска консултация или чрез абонаментно проследяване.

Какво представлява женската консултация?


По време на женската консултация акушер-гинекологът определя вероятната дата за раждането на бебето (вероятния термин на раждането). Снема анамнеза за рискови фактори (възраст, придружаващи заболявания, усложнения на предишни бременности, вредни навици и други), проследява теглото на бременната, кръвното налягане, обиколката на корема, движенията и сърдечните тонове на бебето (NST), следи разположението на бебето.

Допълнително лекарят назначава необходимите изследвания – определяне на кръвна група и Rh фактор, ПКК, СУЕ, кръвна захар, урина (седимент), изследване за сифилис, хепатит В, СПИН (пpи съгласие), биохимичен скрининг за оценка на риска от синдром на Даун и дефекти на невралната тръба. Взема онкопрофилактична цитонамазка и влагалищен секрет за микробиологично изследване.* При необходимост назначава допълнителни изследвания извън стандартните, както и консултации със специалисти от други медицински специалности.

Акушер-гинекологът препоръчва и определен хранително-двигателен режим, който да бъде спазван през бременността. Проследяващият бременността лекар издава „Карта за профилактика на бременността“ (т.нар. обменна карта) за Родилното отделение 45 дни преди вероятната дата на раждането.

*В цената на женската консултация не са включени лабораторните изследвания и запис на детски сърдечни тонове.

 

Какво включва пакетното проследяване при нас?

Знаем, че бременността е специален период в живота на всяка жена и двойка, който изисква и повишени грижи, внимание и спокойствие. Ето защо създадохе Алгоритъма на спокойствието - серия от пакети, предлагащи всички необходими прегледи и изследвания от забременяването до първите месеци след раждането. 

Бъдещите майки могат да бъдат сигурни, че при нас получават:
- Най-доброто и качествено обслужване от специалисти с дългогодишен опит
- Най-модерното оборудване под един покрив
-Най-добрата цена

Разгледай нашите пакети в секция "Алгоритъм на спкойствието" и избери най-подходящия за себе си или се консултирай с нашите координатори на тел. 02 920 09 01.

 
Проследяване при нас - научете повече и се свържете с екипа ни

Вижте при кои случаи бременната получава най-добрата медицинска грижа ТУК.


Какви специализирани прегледи можете да получите в нашия Център по пренатална и фетална медицина?

Повече информация за първи триместър скрининг тест можете да видите ТУК.

Научите повече за феталната морфология – едно от задължителните изследвания за качественото проследяване на бременността ТУК

Вижте какво представлява специализираното изследване фетална ехокардиография  (преглед на сърцето на плода) и при кои случаи се налага той от ТУК.

Консултирайте се с екипа ни кой пакет за проследяване е подходящ за вас на тел. 02 920 09 01

Видео: Нашите фетални специалисти

Те са лекарите, които се грижат за здравето на най-малките ни пациенти още в корема на мама. Те са тези, които ви показват усмивката, ръчичките и краченцата на вашето бебе още преди да се е родило. Представяме ви нашите фетални специалисти и част от Отделението по фетална медицина на Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Отделете десетина минути, за да се запознаете кога се извършват и каква информация предоставят за състоянието на бременната жена и нейното дете трите изключително важни високоспециализирани прегледа при специалист по фетална медицина – първи триместър скрининг тест, фетална морфология и късна фетална морфология с доплерово изследване.

Видео: Прегледи при специалист по фетална медицина

Отново ви срещаме с чаровния д-р Арти, който този път по разбираем и забавен начин ще ви представи едни от най-важните прегледи по време на бременността, когато бъдещата майка се среща със специалиста по фетална медицина. Гледайте анимираното ни видео и научете повече за първи триместър скрининг теста за хромозомни аномалии, за феталната морфология и за късната фетална морфология с доплерово изследване.

Проследяване при нас - обобщение

За да избегнете пропуска на важно изследване, част от стандартите за съвременна пренатална и фетална грижа, можете да се възползвате от абонаментно проследяване. Така ще получите сигурност и удобство при преференциални финансови условия. В Медицински комплекс „Д-р Щерев” имате възможността да се възползвате от абонаментно проследяване с включени всички важни  видовете изследвания и прегледи.

Вижте повече за пакетите за проследяване на бременността ТУК

За да се свържете със специалист обслужване на пациенти и да направите консултация на място в болницата с разширена презентация, свържете се с „Информация“: 0897 097 094.

За да си запишете час за посещение при акушер-гинеколог или специализирано изследване при специалист по фетална медицина, обадете се на тел.: 02 920 09 01.

Бременност