Пакет "Педиатрични грижи за деца над 2 месечна възраст"

Pediatric_Package_2022_newsСлед успешното въвеждане на нашия пакет за неонатологично проследяване в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 01 юли 2022 г. въвеждаме нов пакет „Педиатрични грижи за деца над 2 месеца“. Всички деца без ограничение на възрастта са отново добре дошли при нашия педиатър д-р Иван Стаменов и неговата нежна грижа и професионално внимание. Необходимо е предварително записване на час чрез нашия Контактен център на тел. 02 920 09 01.

Новият пакет включва 12 специализирани прегледа/консултации при педиатър без ограничение на срока на тяхното ползване и е подходящ за деца от 2 месечна до юношеска възраст. Към пакета са включени и рутинни лабораторни изследвания за пълна кръвна картина с диференциално броене (ПКК+ДКК), скорост на утаяване на еритроците (СУЕ) и C-реактивен Протеин (CRP). Стандартната цена на включените в пакета прегледи и изследвания е 679,20 лв., като при закупуване на пакет „Педиатрични грижи за деца над 2 месеца“ се заплаща 575 лв. Чрез ползването на пакета се спестяват 15% или 104,20 лв. Имайте предвид, че предлагания пакет включва специализирани педиатрични прегледи и не отменя необходимостта от личен лекар на вашето дете. За повече информация за Педиатричния ни пакет, може да се насочите към Информация на място в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ или да се свържете с нашия Контактен център на тел. 02 920 09 01.

Родителите на деца над 2 месеца до юношеска възраст могат да се насочат към преглед/консултация с д-р Иван Стаменов и без закупуване на пакет на база на индивидуалния ценоразпис на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Прегледите/консултациите се провеждат само след предварително записване на час чрез нашия Контактен център на тел. 02 920 09 01.

 
Новини