Замразяване и съхранение

Професионалният екип на Медицински комплекс "Д-р Щерев" предлага криопрезервация (замразяване и съхранение) на яйцеклетки, сперматозоиди и ембриони. Повече информация можете да получите от секциите по-долу:

Удължаване на срок на съхранение

Удължаване срока на съхранение на сперматозоиди, яйцеклетки или ембриони се извършва след изразено желание от страна на пациентите. Заплащането на удължения срок на съхранение се извършва по един от следните начини:

Плащане в брой – извършва се на касата на лечебното заведение в лева /BGN/. В близост до лечебното заведение има банкомат, както и клонове на банки, където е възможна обмяната на валута.

Плащане с банкови карти – извършва се чрез терминално ПОС устройство към системата БОРИКА. Видове приемани карти: Visa, Visa Electron, VPAY, MasterCard, Maestro, MasterCard Electronic, както и местни карти с логото на БОРИКА.

Плащане по банков път – извършва се чрез превод към сметката на лечебното заведение в Societe Generale Експресбанк. Преди банковия превод е необходимо уточняване на точната сума, съответстваща на желания срок за съхранение. Това може да стане с обаждане на 02 920 0901.

Банкова сметка:
САГБАЛ “Д-р Щерев” ЕООД
IBAN: BG19STSA93001525477232,
BIC: STSABGSF
Банка: "Банка ДСК" ЕАД

Видео: Нашите биолози и ембриолози

Гледайте емоционалния разказ за отговорната и вдъхновяваща професия на "композиторите" на радостта или биолозите и ембриолозите на Медицински комплекс "Д-р Щерев".

Следващо в Инвитро
Следващо в Инвитро
  • Инвитро

    С близо 30 годишен опит в асистираната репродукция екипът на Медицински комплекс "Д-р Щерев" е помогнал на хиляди жени и двойки да изпитат голямата радост на родителството.

    Научете повече