#ResourceNotFound: Labels, Accents#
 • Инвитро

  С близо 30 годишен опит в асистираната репродукция екипът на Медицински комплекс "Д-р Щерев" е помогнал на хиляди жени и двойки да изпитат голямата радост на родителството.

  Научете повече
 • Раждане

  Сигурно и спокойно раждане при опитни специалисти в комфортна среда. С нашата грижа и внимание тук ще се почувствате като у дома си.

  Научете повече
 • Бременност

  Доверете се на водещите АГ и фетални специалисти в България. Надлежното проследяването на бременността и добрата пренатална грижа значително подобряват качеството на бременността и вероятността за раждането на здраво и доносено бебе. 

  Научете повече
 • Оперативна гинекология

  Фокусът на нашите оперативни гинеколози е върху мининвазивните оперативни методи на ендоксопска хирургия с цел по-добрата диагностика, лечение и възстановяване на пациентите.

  Научете повече

Издаване на медицинска и друга документация

Нашите инициативи за пациенти

Ние създаваме с нашите пациенти общност на доверие и приятелство. Нашият връзка не приключва с успешното лечение, проследяването на бременността и раждането, а продължава дълги години напред.

Обновена зала за Училище за бъдещи родители

Щастливи сме да ви съобщим, че новият сезон на нашето групово Училище за бъдещи родители ще стартира в обновена зала. Прекрасната ак. Диди Димова ще очаква от септември всички бъдещи майки и техните партньори в нова комфортна и емоционална атмосфера, за да ги подготви за безпроблемно раждане, добри първи грижи за новороденото и успешно родителство.

От следният линк може да се информирате какво е съдържанието на трите модула на Училището ни за бъдещи родители, кои са датите в месеците до края на годината и как да се запишете за участие: Групово Училище за бъдещи родители.

 

А по-долу може да се запознаете с новия облик на залата ни, украсена с фотосите на страхотния фотограф Калина Арсова (www.facebook.com/KalinaMeSnima ) на щастливи мама и татковци с техните бебоци, снимани за календарите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ през годините.

20230823_111920

.
20230823_112001

.
20230823_122924

.
20230823_122948

.
20230823_122952

.
20230823_123011

Очакваме ви!

Новини