Видео: Разходка в родилното ни отделение

За онези от вас, които нямат търпение или време да се включат в Дните на отворените врати в Медицински комплекс "Д-р Щерев" сме подготвили една интересна видео разходка в Родилното ни отделение с водещ прекрасната Евелина Павлова. Гледайте видеото със звук и вижте всички важни стъпки, през които преминава една майка със своето бебе в нашия родилен дом.
P.S. Ще видите и един един кът, който е подготвен специално за татковци.

Представяне на родилното ни отделение

Медицински комплекс „Д-р Щерев“ осигурява висококачествена грижа, индивидуално отношение, комфорт и уют, от които всяка жена, превръщаща се в майка, се нуждае. Вижте кратко представяне на родилното ни отделение.

Научете повече

predstavyane na rodilno

Всичко за раждането при нас

Видео: Родилно отделение

Раждането е тайнство, чудо, мисия! Така го възприемат акушер-гинеколозите от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които разказват в специалния ни видеоклип какво е усещането да поемеш новия живот в ръцете си и да чуеш първото изплакване на току-що родено бебе.

Видео: Неонатологичното ни отделение

Няма по-подходящ момент от началото на годината да насочим поглед към специалистите, които първи посрещат в ръцете си новия живот. Те са тези, които помагат на вашите малки слънца да поемат своята първа глътка въздух и се грижат за тях в първите им минути и дни. Гледайте едно прочувствено видео за специалистите в Неонатологичното отделение на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Докоснете се до изпълненото с  топли емоции и благородни усилия ежедневие на разширяващия ни се екип от лекари-неонатолози и неонатологични акушерки. 

Нашите екипи
Новини
  • Гледайте видеовизиката на д-р Васил Калев

    Той никога не губи чувството си за хумор и вярва, че всеки един случай може да има добро развите, стига проблемът да се открие навреме. Това е акушер-гинекологът д-р Васил Калев, част от екипа специалисти по фетална медицина. През годините той се утвърди като един от любимите лекари на бъдещите майки, който детайлно се запознава с бебчетата им по време на първи триместър скрининг тест, феталната и късната фетална морфологии.

  • Честит Бабинден на всички колеги!

    На 21 януари екипът на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ традиционно отбелязва Бабинден – денят на родилната помощ, на акушерките и гинеколозите. И тази година празникът започна в болницата с веселия ритуал по измиването на ръцете на „бабата“ – в нашия случай в нея се превъплъти ръководителят на родилното отделение д-р Мариян Александров.

  • Медицински комплекс “Д-р Щерев” и ДНК подкрепят бъдещите родители

    Въпреки трудната за всички 2020-та година, екипът на Медицински комплекс „Д-р Щерев” беше официален партньор на кампанията на ДНК “Направи го сега” и създаването на филма Направи го сега “Приказка за бъдещето”. Лентата е посветена на демографската криза в България и на нарастващия брой двойки с репродуктивни проблеми.